loading...
افسون
admin بازدید : 77 سه شنبه 29 شهریور 1401 نظرات (0)

یکی از حساس ترین نقاط صورت که نه تنها در تعیین زیبایی، بلکه در سهولت تنفس شما، نقش اساسی و مهمی دارد، بینی شما است. تاثیر بینی در زیبایی، در بینی استخوانی بیشتر نمود پیدا می کند چرا که کوچکترین مشکل و انحراف در بینی استخوانی خودش را راحت تر نشان می دهد. متاسفانه تعداد قابل توجهی از بینی ها وجود دارند که به دلایل غیر استاندارد بودن مادرزادی و یا آسیب های فیزیکی، شکل خود را از دست داده اند و باعث ایجاد مشکلاتی در تنفس و یا از بین رفتن زیبایی فرد شده اند. در اینجا سوالی که ممکن است ذهنتان را درگیر کند این است که به راستی بهترین جراح بینی استخوانی در تهران کیست و چگونه می توان او را پیدا کرد؟

در این مقاله قصد داریم تا با بررسی انواع مشکلات بینی استخوانی، جراحی آن ها و ویژگی های بهترین جراح بینی استخوانی در تهران، شما را با این موضوع بیشتر آشنا کنیم.

همچنین در ادامه نیز سعی می کنیم تا شما را با مراقبت های لازم برای قبل و بعد از عمل جراحی بینی استخوانی بیشتر آشنا کنیم تا دیگر هیچ نگرانی برای قبل و بعد از عمل جراحی خود نداشته باشید.

جراحی بینی استخوانی با چه اهدافی انجام می شود

بسته به اینکه فرد درخواست کننده عمل بینی استخوانی چه مشکلی داشته باشد، عمل جراحی بینی با دو هدف افزایش زیبایی و یا بهبود فرایند تنفس صورت می گیرد.

جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی (Rhinoplasty)، عمده ترین و رایج ترین علت جراحی بینی است که با ایجاد تغییر در شکل، فرم و یا اندازه بینی، آن را با دیگر اجزای صورت شما هماهنگ می کند. اما قبل از تصمیم گیری این نکته را نیز در نظر داشته باشید که بینی شما تنها عضو تعیین کننده زیبایی صورت شما نیست بنابراین نباید این تصور را داشته باشید که بهترین جراح بینی استخوانی می تواند شما را به طور کامل از فردی به فرد دیگری تغییر دهد؛ جراحی زیبایی بینی صرفا یکی از چندین عوامل تاثیرگذار در زیبایی صورت شما است.

علت دوم یا همان بهبود فرایند تنفس برای افرادی است که به دلیل داشتن نافرمی در بینی خود، نمی توانند به راحتی دیگر افراد نفس بکشند. این مشکل باعث می شود تا فرد به جای استفاده از بینی برای تنفس، از دهان خود نفس بکشد و همانطور که می دانیم تنفس بلند مدت از دهان می تواند باعث ورورد راحت تر ویروس ها و باکتری ها به داخل بدن شود و به سلامتی بدن آسیب برساند. به طور مثال وجود پلیپ در یکی یا دو سوراخ بینی یکی از این نوع بیماری ها است.

نوع تغییراتی که می توان در بینی استخوانی ایجاد کرد

بسته به درخواست شما و بررسی های انجام گرفته توسط جراح بینی استخوانی، می توان تغییرات زیر را در بینی استخوانی ایجاد کرد:

  1. تغییر در اندازه بینی: اصلی ترین دلیلی است که افراد را به سمت جراحی بینی سوق می دهد. نکته ای که در این مورد باید توجه داشته باشید این است که حتی بهترین جراح هم نمی تواند تغییرات غیر معقولی در اندازه بینی شما ایجاد کند چرا که کاهش بیش از حد اندازه بینی شما هم غیر ممکن است و هم به سلامتی شما آسیب می زند. بنابراین در مورد اینکه چه سایزی برای بینی شما مناسب است، حتما و حتما باید با جراح بینی خود مشورت کنید.
  2. تغییر در زاویه بینی: یکی از مشکلاتی که در بینی فرد، به خصوص در بینی استخوانی، به راحتی مشخص می شود، تغییر در زاویه بینی است. این مشکل هنگامی مشخص می شود که وقتی از روبه‌رو به آینه نگاه می کنید، متوجه عدم تقارن بینی خود و کشیدگی نسبی آن به سمت چپ و یا راست صورت خود می شوید.حل این مشکل توسط جراح بینی استخوانی ممکن است و معمولا بینی به طور کامل صاف و متقارن می گردد.
  3. کاهش پهنای بینی: در این روش با برداشتن مقداری از چربی های اطراف بینی می توان پهنای بینی را تا حد قابل توجهی کاهش داد.
  4. کاهش قوز بینی: در این روش، با باز کردن بینی و برداشتن بخشی از استخوان قوز بینی، می توان مشکل قوز بینی را رفع کرد تا بینی حالت تخت به خود بگیرد و زیبایی خود را بازیابد.
  5. اصلاح نوک بینی: داشتن نوک بینی افتاده و رو به پایین، به طور قطع باعث کاهش زیبایی صورت و یا حتی باعث بوجود آمدن مشکلات اجتماعی زیادی در زندگی فرد می شود. در این نوع جراحی با بالا بردن نوک بینی می توان این مشکل را نیز حل کرد. نکته ای که در این روش باید به آن توجه داشته باشید این است که میزان بالا رفتن نوک بینی بنا به نظر و توافق شما و پزشک صورت می گیرد بنابراین لازم نیست نگران این باشید که با بالا رفتن نوک بینی شما، سوراخ های بینی شما مشخص خواهد شد.
  6. تغییر و بهبود مجاری بینی: این مشکل علاوه بر کاهش زیبایی صورت، باعث بوجود آمدن مشکلات تنفسی بسیاری می شود. در جراحی این نوع بینی سعی می شود تا اندازه و حالت مجاری بینی به شکلی تبدیل شود که تنفس فرد به حالت استاندارد تبدیل شود.
  7. برداشتن پولیپ بینی: پولیپ بینی به توده نرم داخل بینی گفته می شود که معمولا از مخاط درونی خود بینی منشاء گرفته و در روند دم و بازدم فرد مشکل ایجاد می کند. این توده ها معمولا به رنگ خاکستری و یا بی رنگ در یک یا دو سوراخ بینی وجود دارند. عمل جراحی پولیپ بینی با نیمه بیهوشی نیز قابل انجام است. مدت زمان عمل جراحی پولیپ بینی تقریبا کوتاه و سریع است و مانند اکثر عمل های بینی، بیمار همان روز مرخص می شود.

ترمیم شکستگی بینی: بسته به اینکه شکستی تا چه حد و از کجای بینی باشد، پزشک باید تشخیص دهد که این شکستگی را چگونه و با چه هزینه ای می توان ترمیم کرد.

admin بازدید : 19 چهارشنبه 12 مرداد 1401 نظرات (0)

تجمع بیوفیلم یا پلاک دندان در حاشیه یا روی دندان باعث پوسیدگی و درد دندان یا به انگلیسی toothache  می شود. بنابراین نیاز است که این پلاک ها روزانه از روی دندان برداشته شوند تا از پوسیدگی و درد دندان جلوگیری شود.

جمع شدن پلاک روی دندان باعث می شود که باکتری ها موجود در آن بتوانند به راحتی قند موجود در مواد غذایی را تجزیه و تبدیل به اسید کنند و باعث ایجاد حفره ی پوسیدگی و درد دندان شوند. با این مقاله همراه ما باشید.

درد دندان و علت پوسیدگی آن

پوسیدگی دندان یک مشکل عمده در بهداشت دهان و دندان است که هم کودکان و هم بزرگسالان را تحت تاثیر قرار می دهد.

با این حال پوسیدگی دندان بیشتر در کودکان و حتی در دندان های شیری رخ می دهد که علت آن عدم استفاده منظم از مسواک، خوردن بیش از حد تنقلات و تمیز نشدن دندان ها توسط والدین در سه سال اول زندگی می باشد.

نشانه های اولیه فرایند پوسیدگی، نرم و تخریب شدن یک قسمت از مینای دندان در سطح دندان است که به مرور این قسمت از مینا تضعیف شده و تحلیل می رود تا حفره در دندان ایجاد شود و دندان فرو می ریزد.

این پوسیدگی می تواند تا ریشه دندان نیز نفوذ کند که بیشتر در بزرگسالان شایع می باشد.
پوسیدگی باعث می شود تا اسید موجود در غذا و نوشیدنی ها و همچنین باکتری های تشکیل دهنده پلاک دندان روی سطح دندان واکنش نشان دهند و باعث از بین رفتن کلسیم و فسفات موجود در مینای دندان شوند.

تجمع بیوفیلم یا پلاک دندان در حاشیه یا روی دندان نیز به روند پوسیدگی کمک می کند و هر چه این پلاک مدت زمان بیشتری روی دندان باقی بماند خطر التهاب و پوسیدگی دندان نیز بیشتر می شود.

بنابراین نیاز است که این پلاک ها روزانه از روی دندان برداشته شوند که بهترین روش برای این کار مسواک زدن است.

جمع شدن پلاک روی دندان باعث می شود که باکتری ها موجود در آن بتوانند به راحتی قند موجود در مواد غذایی را تجزیه و تبدیل به اسید کنند و باعث ایجاد حفره ی پوسیدگی و درد دندان شوند.

راههای جلوگیری از پوسیدگی و دندان درد

برای جلوگیری از پوسیدگی دندان باید از عواملی که باعث به خطر افتادن سلامت دهان و دندان و همچنین پوسیدگی و در نهایت درد دندان می گردد پرهیز کرد این عوامل شایع عبارت اند از:

  • ضعف در رژیم غذایی و زیاده روی در استفاده از مواد دارای قند بسیار نظیر نوشیدنی و غذاهای شیرین
  • سیگار کشیدن و استعمال دخانیات
  • مصرف الکل و همچنین استرس بیش ازحد

نیز می تواند سلامت شخص از جمله سلامت دندان و دهان را تحت تاثیر قرار دهد، مثل افزایش مصرف مشروبات الکی یا سیگار کشیدن و یا پرخوری در زمان استرس.

همچنین مصرف روزانه شیر می تواند نقش موثری درکاهش پوسیدگی و درد دندان داشته باشد.استفاده از خمیر دندان های حاوی فلوراید که باعث از بین بردن پلاک های دندانی می شوند نیز از راههای جلوگیری از پوسیدگی دندان است .

استفاده از محلول های دهانشویه که حاوی مواد ضد عفونی کننده و آنتی باکتریال هستند می تواند به کاهش پوسیدگی و افزایش سلامت دهان و دندان کمک کند.

گاهی درد دندان به دنبال مشکلات عصبی از قبیل استرس و اظطراب ایجاد می شود.ممکن است ناهنجاری های فک نیز باعث دندان درد عصبی شود.

دندان درد های عصبی معمولا شدید هستند و در مدت زمان کوتاه و به صورت ناگهانی رخ می دهند و بلافاصله رفع می شوند.

برای درمان دندان درد عصبی نیز توجه به رژیم غذایی و پرهیز از غذا هایی که به مینای دندان آسیب می رساند ضروری است. همچنین مسواک زدن به روش صحیح و ملایم نیز در کاهش این درد موثر است.

دندان درد عفونتی و درمان آن

  • آبسه دندان در اثر عفونت باکتریایی ایجاد می شود که این عفونت نیز در اثر پوسیدگی و حفره دندانی رخ می دهد و موجب درد دندان و ورم کردن لثه می گردد. برای درمان درد دندان عفونتی باید ابتدا عفونت از بین رود که این کار معمولا توسط پزشک و با تجویز آنتی بیوتیک مناسب انجام می شود.
  • گاهی ممکن است که ریشه دندان در اثر عفونت از بین برود که در این مواقع لازم است که عفونت توسط جراحی ریشه و شکستن دندان خارج گردد، در این حالت دندان دیگر قابل ترمیم نیست.
  • برای درمان درد دندان عفونتی در خانه در مواقعی که دسترسی به پزشک متخصص امکان پذیر نیست، استفاده از محلول آب نمک توصیه می گردد. بدین صورت که مقداری نمک را در یک فنجان آب حل کرده و آن را در دهان خود بچرخانید و غرغره کرده و بعد از دهان خارج کنید.
  • دم نوش های گیاهی نظیر آویشن که دارای خواص ضد میکروبی فراوانی است نیز گاهی برای درمان درد دندان عفونتی پیشنهاد می شود اما هنوز خبر علمی مبنی بر اینکه که دمنوش آویشن می تواند در کاهش عفونت دندان نقش داشته باشد،منتشر نشده است.
  • اما محلول آب نمک تا حدودی و برای زمان کوتاه ممکن باعث کاهش درد، تورم و التهاب گردد، پس این نکته را به خاطر داشته باشید که درمان قطعی درد دندان عفونتی حتما باید توسط پزشک متخصص و به صورت کامل انجام شود تا از عود و بازگشت مجدد عفونت جلوگیری شود.

 

admin بازدید : 19 سه شنبه 17 خرداد 1401 نظرات (0)

علت زیاد شدن مو بعد از لیزر

یکی از موارد مهمی که برای بسیاری از افرادی که برای از بین بردن موهای زائد بدن خود از روش لیزر استفاده کرده‌اند پیش می‌آید این است که بعد از انجام لیزر مشاهده می‌کنند که دوباره موهای زائد بدن شروع به رشد کردن می کند و لیزری که انجام داده‌اند نتیجه مطلوب و اثربخشی برای آنها نداشته است. ابتدا ما باید به بررسی این موضوع بپردازیم که آیا برگشت موهای زائد بعد از لیزر امکان‌پذیر است یا خیر و در چه صورتی ممکن است موهای زائد بدن بعد از انجام لیزر دوباره شروع به رشد کردن نمایند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به تمامی سوالات و ابهاماتی که در مورد این موضوع وجود دارد پاسخ دهیم.

آیا برگشت موهای زائد بعد از لیزر امکان پذیر است؟

بدترین اتفاق ممکن برای افرادی که با استفاده از لیزر قصد از بین بردن موهای زائد بدن خود را داشته اند می‌تواند بیفتد این است که بعد از انجام لیزر مجددا مشاهده کنند که موهای زائد بدن به سرعت در حال رشد کردن است و نتیجه مطلوبی حاصل نشده است. همانطور که می دانید امروزه لیزر موهای زائد مطمئن‌ترین روش درمانی برای از بین بردن موهای بدن است و بسیاری از ما علاقمند و انجام این عمل لیزر برای از بین بردن موهای زائد بدن خود هستیم. اما نکته مهمی که در این مورد وجود دارد این است که روش های مختلفی برای انجام لیزر موهای زائد وجود دارد. و شما حتما باید قبل از انجام لیزر با مراجعه به مطب زیبایی با یک متخصص پوست و زیبایی در این باره مشورت نمایید تا با توجه به کاری که شما قرار است انجام دهید بهترین روش لیزر توسط پزشک متخصص به شما پیشنهاد داده شود. و نکته بسیار مهم دیگر این است که شما حتما باید برای انجام لیزر به یک کلینیک معتبر که دارای بروز ترین دستگاه های زیبایی باشد مراجعه نمایید، و این کار حتما باید تحت نظر یک پزشک متخصص انجام شود. پس در ابتدا بهتر است که ما با روش‌های مختلف لیزر آشنا شویم، که هر یک از این روش‌ها را بهتر درک کنیم و بعد ببینیم آیا استفاده از این روش ها به طور قطعی و تضمین شده می‌تواند اثرگذار باشد یا خیر. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی هرچه بیشتر با روش‌ها و دستگاه‌های مختلف لیزر لینک های زیر مراجعه نمایید.

 

لیزر با دستگاه الکس

لیزر لیزر دایود

لیزر RF

لیزر ND-YAG

لیزر SHR

لیزر  IPL

لیزر پلاتینیوم

آیا رفع موهای زائد با استفاده از لیزر الکس دائمی است؟

نه تنها لیزر موهای زائد بلکه هیچ روی حذف موهای زائد دیگری نمی‌تواند شما را در مورد عدم رشد مجدد مو تا پایان عمر مطمئن کند.اما این روش نسبت به سایر روشهای رفع نوهای زائد موثر تر می باشد و طولانی مدت تر است.به همین دلیل است که بسیاری از متخصصین حوزه پوست و زیبایی این روش را به مراجعین خود برای از بین بردن موهای زائد پیشنهاد می کنند.

جالب است بدانید که لیزر مو همچنین موثرترین روش برای کاهش رشد مجدد موها می باشد و به معنای دیگر می توان گفت لیزر مو کاهش تقریبا دائمی رشد موها را تضمین می‌کند و از نظر بالینی هم ثابت شده است که لیزر نتیجه طولانی مدت را ارائه می‌دهد و در طول دوره درمان بسیار سریع عمل می کند. درمان لیزر با دستگاه الکساندرایت به طور کلی ۵ تا ۹ جلسه طول می کشد. البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که تعداد جلسات استفاده از این روش برای افراد مختلف می تواند متغیر باشد.

حالا در ادامه قصد داریم به سوال اصلی مراجعه‌ کنندگان پاسخ دهیم که علت زیاد شدن مو بعد از لیزر چیست.

علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر

در بسیاری از بیماران تا یک الی دو روز پوست کمی صورتی رنگ است و در برخی افراد (اکثر بیماران) بعد از لیزر هیچ گونه قرمزی وجود ندارد و موهاتی ۵ الی ۱۴ روز شروع به ریزش می کنند. و ممکن است هفته ها این ریزش ادامه داشته باشد و در صورت تمایل به سرعت بخشیدن به این روند می‌توانید حدود پس از ۶ روز شروع به شستشو و شیو کردن موها کنید.

 البته ممکن است که فقط آنهایی که در مراحل رشد قرار داشتن از بین میروند. اما به طور کلی مشاهده این نتیجه عمدتا به دلیل چرخه رشد مو از و چون موهای موجود در فاز آناژن یا مرحله فعال تحت تاثیر لیزر قرار می گیرند. پس موهای موجود در این مرحله در طی درمان بی‌تاثیر بوده و با رفتن به مرحله آنلاژن رشد می کند. پس در نتیجه انجام لیزر باعث جلوگیری از رشد فولیکول مو می‌شود شود اما به طور کلی فولیکول مو را از بین نمیبرد. پس به همین دلیل رشد مجدد موهای بدن پس از لیزر امری کاملاً طبیعی است و جای هیچ گونه نگرانی ندارد.

البته اگر به صفحات مربوط به روش‌های مختلف لیزر که لینک آن در ابتدای صفحه درج مراجعه کرده باشید می بینید که هر کدام از این روش ها کاربردهای خاص خود را دارند و شما اگر با استفاده از هر کدام از این روش ها طی یک دوره درمان خاص اقدام کنید، و جلسات لیزر درمانی را به طور منظم انجام دهید نتیجه مطلوب خود را خواهید گرفت.

 و در پایان هم این نکته را هرگز فراموش نکنید که انجام لیزر برای از بین بردن موهای زائد را حتما باید در یک کلینیک معتبر و تحت نظر متخصصین مربوطه انجام دهید.

 

admin بازدید : 19 شنبه 07 خرداد 1401 نظرات (0)

منابع کنکور ارشد روان‌شناسی

مطابق دفترچه کنکور ارشد ۱۴۰۱ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغ‌‌التحصیلان کلیه رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند. برای موفقیت در این آزمون بدیهی است که شناخت منابع الزامی است از این رو در این مقاله به معرفی منابع کنکور ارشد روانشناسی خواهیم پرداخت.

عناوین دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد روان‌شناسی

رشته روان‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد دارای ۱۰ گرایش به شرح زیر است:

۱) روان‎شناسی عمومی منابع کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی

 

۲) روان‎شناسی بالینی (بدون گرایش، خانواده)

 

۳) سنجش و اندازه‌گیری (روان‌سنجی)

 

۴) روان‎شناسی صنعتی و سازمانی

 

۵) روان‎شناسی بالینی کودک و نوجوان

 

۶) روان‎شناسی اسلامی (روان‌شناسی مثبت‌گرا)

 

۷) روان‎شناسی و آموزش کودکان استثنایی

 

۸) روان‎شناسی تربیتی

 

۹) روان شناسی اجتماعی

 

۱۰) علوم شناختی (توانبخشی شناختی، ذهن، مغز و تربیت، روانشناسی شناختی)

 

۱۱) روانشناسی شخصیت

 

داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی لازم است با توجه به سرفصل ها و ضرایب دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ درج شده، به سؤالات امتحانی ۱۷ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی پاسخ دهند.

1-متون روانشناسی (به زبان انگلیسی) - 30

 

2- علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی- 20

3-آمار و روش تحقیق- 20

 

4- روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی- 20

 

5- روانشناسی رشد- 15

 

6- روانشناسی بالینی- 20

 

7- روانشناسی عمومی- 15

 

8- روان‌سنجی- 20

 

9- آزمون‌های شناختی هوش و استعداد- 20

 

10- روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان- 15

 

11- روانشناسی صنعتی- سازمانی- 15

 

12- روانشناسی اجتماعی- 15

 

13- رفتار سازمانی- 15

 

14- روانشناسی امور استخدامی- 15

 

15- بالندگی سازمانی- 15

 

16- روانشناسی تربیتی- 20

 

17- آموزش و پرورش کودکان استثنایی- 20

معرفی منابع کنکور کارشناسی ارشد روان‌شناسی

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد روان‌شناسی و ضرایب دروس امتحانی برای هر یک از گرایش‌های این رشته به‌صورت کلی اقدام می‌کند. اما جزئیات منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی اعلام نمی‌شود.

 در ادامه منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد باشند ارائه شده است.

عناوین دروس امتحانی

منابع

متون روانشناسی (به زبان انگلیسی )

۱- کتاب متون انگلیسی برای دانشجویان رشته ی روانشناسی، تألیف کیانوش هاشمیان.

 

۲- کتاب متن لاتین خلاصه ی کتاب زمینه ی روانشناسی عمومی هیلگارد.

 

۳- کتاب زمینه روانشناسی عمومی تحت عنوان دیسکاوری سایکولوژی، تألیف هکنبری.

 

۴- کتاب متون انگلیسی برای دانشجویان رشته ی روانشناسی، تألیف لیندالیل.

 

۵- کتاب زبان تخصصی روانشناسی یحیی سیدمحمدی – انتشارات روان.

علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی

۱- کتاب علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی – احدی و بنی جمالی – انتشارات علامه.

 

۲- کتاب روانشناسی شخصیت از دیدگاه اسلام – علی اصغر احمدی.

آمار و روش تحقیق

۱- کتاب احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر علی دلاور.

 

۲- کتاب تحلیل آماری در روانشناسی و علوم تربیتی، ترجمه ی دکتر علی دلاور و دکتر سیامک نقشبندی.

 

۳- کتاب آمار توصیفی و استنباطی در روانشناسی و علوم تربیتی – علی دلاور – انتشارات رشد.

 

۴- کتاب روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر علی دلاور.

 

۵- کتاب روشهای تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر اسماعیل بیابانگرد.

 

۶- کتاب روش‌های تحقیق در روانشناسی – علی دلاور – انتشارات ویرایش.

 

۷- کتاب روش تحقیق در روانشناسی – سرمد و بازرگان.

روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی

۱- کتاب روانشناسی کودکان استثنائی – دکتری غلامعلی افروز.

 

۲- کتاب آسیب‌شناسی روانی – هالجین – ترجمه سیدمحمدی – انتشارات ارسباران – جلد ۱ و ۲.

 

۳- کتاب خلاصه روانشناسی کاپلان و سادوک آخرین ویراست.

 

۴- (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5

 

۵- کتاب روانشناسی مرضی تألیف ساراسون.

روانشناسی رشد

۱- کتاب روانشناسی رشد – لورا برک – ترجمه سیدمحمدی – جلد ۱ و ۲.

 

۲- کتاب نظریه‌های روانشناسی رشد – ویلیام کرِین – ترجمه یحیی سیدمحمدی – انتشارات رشد.

 

۳- کتاب روانشناسی ژنتیک – محمود منصور (جلد اول) و پریرخ دادستان (جلد دوم) – انتشارات سمت.

روانشناسی بالینی

۱- کتاب روانشناسی بالینی فیرس – ترجمه فیروز بخت – انتشارات رشد.

 

۲- کتاب اصول مصاحبه بالینی بر اساس DSM -۵ – اتمر و اتمر – انتشارات ارجمند.

 

۳- کتاب روانشناسی بالینی جرالد پی کرامر.

 

۴- کتاب راهنمای سنجش روانی تألیف گراث و مارنات.

روانشناسی عمومی

۱- کتاب روانشناسی، تالیف هیلگارد.

 

۲- کتاب روانشناسی، تالیف سانتراک.

 

۳- کتاب روانشناسی عمومی، دکتر گنجی.

روان سنجی

۱- کتاب روانسنجی، دکتر گنجی.

 

۲- کتاب مبانی نظری و عملی پژوهش، دکتر علی دلاور.

 

۳- کتاب روان آزمایی آناستازی، ترجمه دکتر براهنی.

 

۴- کتاب اصول روانسنجی، پاشا شریفی.

 

۵- کتاب مقدمه ای بر نظریه های اندازه گیری، آلن وین.

 

۶- کتاب سنجش روانی تألیف مارنات.

 

۷- کتاب سنجش و اندازه گیری، دکتر سیف.

آزمون های شناختی هوش و استعداد

۱- کتاب راهنمای سنجش روانی، (جلد ۱ و ۲)، تألیف‌گری گراث، مارنات، ترجمه شریفی و نیکخو، انتشارات سخن.

 

۲- کتاب آزمون‌های روانی (مبانی نظری و علمی)، تألیف گنجی، انتشارات ساوالان.

 

۳- کتاب آشنایی با آزمون‌سازی و آزمون‌های روانی، تألیف کرمی، انتشارات روان‌سنجی.

 

۴- کتاب روان‌سنجی، حمزه گنجی، انتشارات ساوالان.

روانشناسی فیزیولوژیک ، انگیزش و هیجان

۱- کتاب روانشناسی فیزیولوژیک – دکتر کریم خداپناهی – انتشارات سمت.

 

۲- کتاب روانشناسی انگیزش و هیجان – دکتر کریم خداپناهی – انتشارات سمت.

 

۳- کتاب روانشناسی انگیزش و هیجان – جان مارشال ریو – ترجمه سیدمحمدی.

روانشناسی صنعتی- سازمانی

۱- کتاب روان‌شناسی صنعتی، محمود ساعتچی.

 

۲- کتاب روان‌شناسی صنعتی (جلد اول و دوم)، مایکل جی اموت، انتشارات سازمان سمت.

روانشناسی اجتماعی

۱- کتاب روان‌شناسی اجتماعی، مهدی امین جعفری.

 

۲- کتاب روان‌شناسی اجتماعی، ارونسون.

 

۳- کتاب روان‌شناسی اجتماعی، تالیف: جوزف. پی. فرگاس.

 

۴- کتاب ترجمه: خشایار بیگی و مهرداد فیروزبخت.

 

۵- کتاب روان‌شناسی اجتماعی معاصر، تالیف: محمد صادق رحمتی.

رفتار سازمانی

۱- کتاب رفتار سازمانی، استیفن رابینز ترجمه علی پارسائیان و سیدمحمد اعرابی.

 

۲- کتاب مدیریت رفتار سازمانی، ایان بروکس.

روانشناسی امور استخدامی

۱- روان‌شناسی امور استخدامی، مدرسان شریف.

بالندگی سازمانی

۱- بالندگی سازمانی، محمدعلی طوسی.

 

۲- بالندگی سازمانی، مدرسان شریف.

روانشناسی تربیتی

۱- کتاب روانشناسی تربیتی (روانشناسی آموزش و یادگیری) تألیف دکتر اسماعیل بیابانگرد.

 

۲- کتاب روانشناسی پرورشی نوین تألیف دکتر علی اکبر سیف.

آموزش و پرورش کودکان استثنایی

۱- کتاب آموزش و پرورش کودکان استثنایی، انتشارات مولفین طلایی.

 

۲- کتاب آموزش و پرورش کودکان استثنایی، مدرسان شریف.

 

۳- کتاب آموزش و پرورش کودکان استثنایی، سید عبدالله بنی هاشمی.

ازجمله منابع مهم برای کسب آمادگی جهت آزمون ارشد، مطالعه و مرور سؤالات کنکور کارشناسی ارشد سال‌های گذشته است. چرا که از طرفی داوطلبان با نحوه طرح سؤالات از سوی طراحان آشنا شده و از سویی دیگر احتمال تکرار سؤالات سال‌های گذشته دور از ذهن نیست. علاوه بر این، مرور سؤالات به نوعی مرور مباحث مطالعه‌ شده نیز می‌باشد.

admin بازدید : 13 دوشنبه 18 بهمن 1400 نظرات (0)

اغلب اوقات مشکلاتی مانند ناتوانی جنسی و ناتوانی در رسیدن به ارگاسم همراه با افسردگی رخ می دهد و خبر خوب این است که چنین مشکلاتی اغلب می توانند به طور مناسب توسط پزشکان درمان شوند. برای درک توضیح بین افسردگی و رابطه جنسی و اینکه چرا افسردگی ممکن است مشکلاتی را در عملکرد جنسی به همراه داشته باشد، لحظه ای به مغز فکر کنید، این عضو دارای حساسیت جنسی استثنایی است. مغز جایی است که میزان میل جنسی در آن به لطف انتقال دهنده های عصبی خاص اتفاق می افتد. هنگام افزایش میل جنسی، جریان خون در بدن به دستور مغز افزایش می یابد و به اندام تناسلی می رسد.

افسردگی جنسی

همه ما هر از گاهی غمگین می شویم، اما افسردگی نه تنها بر خلق و خوی عمومی ما تأثیر می گذارد، بلکه ممکن است منجر به اختلال در برخی از عملکردهای بدن شود که یکی از آنها عملکردهای جنسی است. افسردگی جنسی منجر به مشکلات جنسی مانند کاهش میل جنسی، اختلال نعوظ و ناتوانی در ارگاسم می شود، اما خبر خوب این است که پزشکان می توانند این مشکلات جنسی ناشی از افسردگی را درمان کنند. بسیاری از مردان و زنانی که از افسردگی رنج می برند گزارش می دهند که هیچ میل جنسی ندارند یا اصلاً میل جنسی ندارند و جای تعجب نیست که وقتی یکی از آنها از افسردگی رنج می برد، این پدیده تأثیر بسزایی در روابط بین همسران دارد.

علت افسردگی جنسی

اگرچه داروهای ضد افسردگی به بهبود خلق و خو و احساس عزت نفس کمک می کنند، به عنوان مثال، برخی داروهایی هستند که بازجذب سروتونین را سرکوب می کنند و عوارض جانبی ناخواسته ای ایجاد می کنند. این عوارض می تواند منجر به مشکلاتی در عملکرد جنسی شود. داروهای ضد افسردگی با تغییر تعادل مواد شیمیایی در مغز خلق و خو را بهبود می بخشند، اما متأسفانه اینها همان مواد شیمیایی هستند که در پاسخ جنسی نقش دارند، بنابراین داروهای ضد افسردگی می توانند تعادل این مواد شیمیایی را به هم بزنند و اغلب باعث ایجاد مشکلاتی در عملکرد جنسی می شوند. عوارض جنسی داروهای ضد افسردگی. به نظر می رسد با افزایش دوز افزایش می یابد. مشکلات عملکرد جنسی که داروهای ضد افسردگی می توانند ایجاد کنند عبارتند از: کاهش میل جنسی، ناتوانی در رسیدن به ارگاسم، اختلال نعوظ در مردان و ناتوانی در شروع آمیزش جنسی یا لذت بردن از آن در حین انجام آن.

داروهای افسردگی تاثیر جنسی چیست؟

داروهای افسردگی دارای اثر جنسی قابل توجهی هستند که نمی توان آنها را نادیده گرفت. برخی از داروها ممکن است علت اختلال نعوظ و سردی را کاهش دهند، در حالی که برخی دیگر توانایی جنسی را افزایش داده و مقاربت جنسی را طولانی می کنند. در اینجا خلاصه ای از داروهای افسردگی تحت تأثیر جنسی آمده است:

آمی تریپتیلین: آمی تریپتیلین از دسته داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای است که باعث کاهش میل جنسی، اختلال نعوظ و تاخیر در انزال می شود.

سیتالوپرام: این دارو برای درمان زود انزالی نیز استفاده می شود، اما باعث ضعف و از دست دادن میل جنسی می شود که باعث بی تفاوتی و رابطه کوتاه مدت می شود.

ونلافاکسین: یک مهارکننده انتخابی نوراپی نفرین، باعث تاخیر در انزال، علاوه بر کمبود میل جنسی، و اختلال نعوظ می شود که ممکن است به ناتوانی جنسی کامل منجر شود.

بوپروپیون: این دارو از دسته مهارکننده های بازجذب نوراپی نفرین است و برخلاف داروهای ضدافسردگی قبلی، میل جنسی را افزایش می دهد و به حفظ نعوظ برای مدت طولانی کمک می کند که مدت زمان رابطه جنسی را طولانی تر می کند.

ترازودون: یک داروی ضد افسردگی که دارای اثر دوگانه است که ترکیبی از نعوظ طولانی مدت و همچنین کاهش میل جنسی است.

کاهش افسردگی جنسی

یک رابطه خوب با شریک زندگی می تواند به افرادی که از افسردگی رنج می برند از طریق موارد زیر کمک زیادی کند:

  • یک شریک حامی با شما و مشکلات شما صبور است، به شما گوش می دهد و می خواهد به هر نحو ممکن به شما کمک کند.
  • صحبت در مورد مشکلات مربوط به افسردگی و رابطه جنسی به شما کمک می کند تا بر مشکلاتی که ممکن است به رابطه شما آسیب بزند غلبه کنید.
  • شریک زندگی خوشحال است که مشکل را با او در میان گذاشته اید و می خواهید رابطه بین خود را بهبود بخشیده و حفظ کنید.
  • توانایی فرد برای ادامه مصرف داروهای ضد افسردگی زمانی افزایش می‌یابد که از طرف شریک زندگی خود حمایت روانی و عاطفی دریافت کند.

 

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 5
  • بازدید سال : 152
  • بازدید کلی : 2,013